Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag via mail of Whatsapp

Algemeen

Werk je exclusief met de S.C.M.H.® methode?

Naast de S.C.M.H.® methode werk ik met Bloesemremedies. Sparkle Your Business is een traject  waarin ik, naast deze beide methode, gebruik maak van alle wijsheid, kennis en ervaring die ik tot nu toe heb mogen vergaren. Tijdens al mijn sessies is mijn uitgangspunt: dat waar jij en/of jouw lichaam aangeeft dat er blokkades zijn.

Geef je de sessies ook buiten Rotterdam?

De sessies/workshops kunnen in overleg ook op locatie gegeven worden. Ook ben ik regelmatig te gast in België bij Praktijkhuis Open Ruimte voor individuele sessies, workshops en Sparkle Your Business. Voor de S.C.M.H® methode heb ik collega’s door heel Nederland, België (én zelfs op Ibiza!) waar ik je eventueel naar kan doorverwijzen.

Hoeveel deelnemers zijn er tijdens een workshop ?

Voor mij is het belangrijk om iedereen voldoende te kunnen begeleiden tijdens zijn/haar proces.  Ik werk dan ook altijd met kleine groepen van max. 8 personen.

Verkoop jij ook Shungite?

Nee, buiten de toolbox die je ontvangt tijdens de workshop verkoop ik geen Shungite. Ik verwijs je hiervoor met liefde door naar shungite-nederland.nl Je vind daar diverse hoogwaardige producten die direct vanuit Karelië worden geimporteerd.

Bloesemremedies

Welke bloesemremedie is goed voor mij?

Ik kan voor jou uittesten welke bloesemremedie momenteel het beste voor jou is. Hiervoor kan ik diverse methoden inzetten. Ik kan naast de standaard remedies ook een remedie maken speciaal voor jou! Tijdens het consult zal je je verbinden met de gekozen bloem.

S.C.M.H.® Workshop

Worden de workshops altijd in groep gegeven?

Naast de workshop in groep is het ook mogelijk om deze individueel bij mij te volgen. Het voordeel in groep is dat je ook gelijk van andermans ervaring kan leren.

Kan ik na de workshop direct aan de slag met behandelingen geven?

Jazeker, ik geef je tijdens deze dag alles mee wat je daarvoor nodig hebt. Ook na de workshop ben ik er voor je als er vragen zijn of je tegen zaken aanloopt.

S.C.M.H.® Practioner module

Kan ik bij jou de S.C.M.H.® Practioner module volgen?

Ja, dat kan zeker. Als je, net als ik, na het volgen van de workshop ook zo enthousiast over de methode bent geworden dan nodig ik je hier graag toe uit. Om het als behandeling toe te voegen in je praktijk of wellicht je eigen praktijk te starten. Je bent van harte welkom!

OuderKindTraject

Kunnen we dit traject als ouders samen volgen?

Nee, het is voor beide ouders een individueel traject. Jij hebt namelijk andere blokkades en overgeerfde trauma’s dan je partner om mee te werken.

Moet ik het volledige traject volgen?

Het OuderKindTraject is zo opgebouwd dat alleen Module 1 & 2 vast onderdeel zijn. Welke van de overige 4 modules er verder nodig zijn wordt in overleg bepaald. Daarnaast is het mogelijk om gezamenlijk te bepalen wanneer er met welke module wordt gestart. 

Sparkle Your Business

Welke bijdrage is dit voor mij en mijn business?

Die keuze is volledig aan jou! Want jij bent tenslotte de sleutel naar jouw succes! De S.C.M.H. methode, de Bloesemremedies én het Educatieplatform van financiële businessinstrumenten dragen er aan bij dat jij je kan ontwikkelen tot een succesvolle ondernemer. Mocht je hier met mij over van gedachte willen wisselen dan is dit altijd mogelijk tijdens een ‘vrijblijvend 30 minuten kennismaken’.

Is dit alleen voor startende ondernemers?

Zeker niet, ook als je al wat langer bezig bent kun je vastlopen door overtuigingen die jouw groei in de weg kunnen zitten.

Starten in 3 stappen

w

Vrijblijvend 30 minuten kennismaken

Tijdens een online gesprek via Zoom of Whatsapp kun je mij ontmoeten en voelen of ik voor jou een bijdrage mag zijn

Een afspraak maken

Wanneer jij JA zegt zetten we samen een datum en tijd in onze agenda

1e Sessie!

En...voilà, ik ontvang je met een heerlijk kopje thee voor een fijne behandeling, consult, workshop of 2 daagse