Sparkle Your Business

– Raise your standards and the Universe will meet you there –

De S.C.M.H. methode is een ideale ondersteuning bij het opheffen van blokkades die jou tegenhouden om jouw doelen daadwerkelijk te behalen. Daarom heb ik speciaal voor jou het

                 SPARKLE YOUR BUSINESS TRAJECT

ontwikkeld: een inspirerende reis van 3 dagen om jouw bedrijf te laten schitteren als nooit tevoren!

Het traject is ontstaan vanuit een diepgewortelde overtuiging dat succesvol ondernemerschap niet alleen draait om strategieën, marketingplannen en productontwikkeling. Het draait ook om hoe jij jezelf ziet, welke gedachten en overtuigingen je hebt en hoe je omgaat met interne obstakels die je groei kunnen belemmeren.

Als ondernemer zie ik met regelmaat collega’s om mij heen die uitblinken in wat zij doen en desondanks moeite hebben om genoeg klanten te genereren. Er toch nog een andere baan naast houden omdat hun bedrijf nog niet voldoende opbrengt om van te kunnen leven.

Ook jij hebt waarschijnlijk momenten meegemaakt waarop je vastzat, je zelfvertrouwen wankelde en je je afvroeg of je wel op het juiste pad was. Dit traject is speciaal geschreven voor jou – de ondernemer die niet langer wil struggelen maar streeft naar succes vanuit BewustZijn, persoonlijke groei en vervulling.

Dag 1: Sparkle Your Possibilities en Sparkle Your Vision

Dag 2: Sparkle Your Day en Sparkle Your Goals

Dag 3: Sparkle with Shungite

Aan het einde van deze 3 dagen ben je niet alleen uitgerust met een sprankelende visie, heldere doelen en praktische tools, maar ook met de kracht van Shungite om je bedrijf te laten stralen op een manier die je je nooit had kunnen voorstellen.

KLAAR OM TE SPRANKELEN? JOUW REIS BEGINT HIER!

Starten in 3 stappen

w

Vrijblijvend 30 minuten kennismaken

Tijdens een online gesprek via Zoom of Whatsapp kun je mij ontmoeten en voelen of ik voor jou een bijdrage mag zijn

Een afspraak maken

Wanneer jij JA zegt zetten we samen een datum en tijd in onze agenda

1e Sessie!

En...voilà, ik ontvang je met een heerlijk kopje thee voor een fijne behandeling, consult, workshop of 2 daagse