Over mij

‘Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’
 Albert Einstein –

Mijn verhaal

Wanneer je als ouder vastloopt in de opvoeding is het zo makkelijk om alles te leggen op het gedrag van je kind(eren).  Dat als zij beter zouden luisteren, hun rotzooi op zouden ruimen, je niet honderd keer hetzelfde tegen ze zou moeten  zeggen, alles anders zou zijn en jullie net zo’n gezellig en gelukkig gezin zouden zijn die we overal op social media,  reclame en films zien…Jij weet, net zo goed als ik, dat is niet wat werkt. Wat dan wel?

Wat jij misschien nog niet weet is dat wij in onze genen emotionele, fysieke en/of sociale pijn kunnen meedragen  overgedragen door onze (voor)ouders. Dit wordt transgenerationeel trauma genoemd. Men heeft dit ontdekt doordat nakomelingen van Holocaustoverlevenden symptomen van trauma vertoonden zoals nachtmerries, emotionele en gedragsproblemen. Wat liet zien dat het trauma van de (voor)ouders dus verstrekkende gevolgen had voor de generaties na hen.

Door mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen en hun ouders weet ik ondertussen dat het heel waardevol kan zijn als je als ouder met jouw innerlijk kind, onverwerkte emoties en trauma’s aan de slag gaat. Dit zal ruimte geven aan jouw én je kind. Je zorgt dat je dit niet meer doorgeeft aan je kinderen, en wanneer je dit al wel hebt gedaan zorgt het dat je dit nog kan ombuigen.

Dat dit niet alleen waarde heeft voor ouders maar eigenlijk voor iedereen is mij ondertussen wel duidelijk geworden. Vanuit dit weten is ‘Sparkle Your Business ontstaan’. Vele ondernemers lopen vast vanwege de onbewuste blokkades die hen ervan weerhouden om hun volledige potentieel te benutten.  De S.C.M.H.® Methode en Bloesemremedies zijn ook hierin een fijne ondersteuning. Zij zijn een bijdrage in het transformeren van trauma’s die een ieder bewust en/of onbewust met zich mee draagt.

Mijn droom is om zoveel mogelijk ouders, en daardoor hun kinderen, een ander leven te laten ervaren. Én collega-ondernemers te ondersteunen om uit te groeien tot succesvolle ondernemers! Waarin vanuit liefde alles er mag zijn en iedereen gehoord en gezien wordt. Op een andere wijze dan je wellicht gewend bent, maar je weet: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg! Is het voor jou, je kind(eren) en/of je onderneming ook tijd voor transformatie?

 

Mijn aanpak & waarden

Ik werk intuïtief vanuit mijn essentie, mijn weten en mijn eigen-wijsheid om samen met jou een leven met meer plezier, passie en gemak te creëren. 

Ik ben er om jou te ondersteunen in jouw proces. Daarbij is het voor mij belangrijk dat jij bereid bent om het proces echt aan te gaan, ook als het minder makkelijk is. Mijn intentie is om jou (weer) in je kracht te zetten, samen voelen wat jouw behoefte is, wat jou laat groeien, wat jou het meeste kan ondersteunen op jouw pad.

Ik ben jouw ‘Sacred Space Holder’ zodat jij tot je volledig potentieel kunt uitgroeien, je kwaliteiten en talenten kan gaan erkennen en ten volle kan gaan benutten.

Mijn kracht is vooral ZIJN. Jou geheel gezien en gehoord laten voelen. Veiligheid, warmte en onvoorwaardelijke liefde ervarend alsof je je bevind in de schoot van de oermoeder.

 

Mijn ervaring

 • moeder van 4 kinderen
 • oma van een kleinkind, bijna 2 😉
 • ouder van een samengesteld multicultureel gezin
 • 5+ jaar ondernemerservaring
 • 20+ ervaring in de Kinderopvang
 • 5 jaar ervaring in de Kraamzorg

Mijn opleidingen & cursussen

 • S.C.M.H.® Master i.o. – S.C..M.H. opleidingsinstituut
 • S.C.M.H.® Practioner – S.C..M.H. opleidingsinstituut
 • Loopbaancoach – WISL (BE)
 • Wordt Levens,- en Zielsmissiecoach – Aykohuis (BE)
 • Access Energetic Facelift – Access Consiousness
 • Access Bars – Access Consiousness
 • Kraamzorg – ROC Mondriaan
 • AromaTouch Techniek – DoTerra
 • Multi Energetisch Essentie Therapeut – Centrum Puur
 • Stoelmassage Shiatsu/TouchPro – Helder Werk/Touch Pro
 • Docent BabyCarryWorkout – Mbereko
 • Docent Babymassage – Praktijk Sterrekind
 • Psychobalancing – Cor van Kippersluis
 • Reiki I,II & Master
 • MDGO – Agogisch Werk

Ik werk individueel en in groep met ouders, verzorgers en het (innerlijk) kind.  

Individuele sessies

Een 1op1 moment helemaal voor jou! Waar we op een zachte én intensieve manier tot de kern komen

Workshop S.C.M.H. ® methode

Tijdens de workshop leer je de S.C.M.H.® methode, waarna je deze zowel voor anderen maar bovenal ook voor jezelf kunt inzetten.

OuderKind Traject

Géén opvoedadviezen, wel bewustzijn creeëren over doen wat je doet en waar het ontstaan is!

'Wat ben ik blij dat ik de S.C.M.H.® Workshop heb gevolgd. De Shungite is mijn favoriete steen met tal van eigenschappen. Ik heb de behandeling met Shungite in deze cursus ook mogen ervaren en het effect waargenomen. Veel dank aan Anna, die alles zeer fijne en geduldig mij de werkwijze heeft aangeleerd. Dankzij de positieve veranderingen op energetisch vlak ga ik binnenkort ook starten met de S.C.M.H.® Practioner module bij Anna.'

-Tim-

'Anna, wat ben jij een (h)eerlijk mens! Je bent uitnodigend, een warme persoonlijkheid en dit is voelbaar als je coacht!

-Freja-

'Anna heb ik ervaren als een warme, creatieve, energieke vrouw die zich steeds afstemt op mogelijkheden en met jou meedenkt in mogelijkheden i.p.v. in belemmeringen en tekorten. Anna vertegenwoordigt de warmhartelijke energie van de vrouw, de presentatie van liefde en aanwezigheid waarbij je jezelf kan zijn en mag thuiskomen. Haar tools en technieken zijn een mooie bijdrage op weg naar jouw transformatie.'

-Peter Grard-

'Anna is voor mij een lief bijzonder mens. Warm en empatisch. Samen praten met haar voelde alsof we elkaar al jaren kennen. Ik voelde me gezien en gehoord'

-Tamara-

Je bent een zeer warme dame die mij vanaf dag 1 kon geruststellen. Merci.

- Irina -