S.C.M.H.® methode

SHUNGITE CHAKRA MERIDIAAN HEALING

Breng chakra’s & meridianen snel weer in balans

Redenen om te starten met de S.C.M.H.® methode

Slapeloosheid

Hoofdpijn, migraine

Chronische vermoeidheid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Burnout

Paniekaanvallen

Boosheid

Emotionele overprikkeling

Gebrek aan zelfvertrouwen

Gevoeligheid voor straling

OuderKindTraject

Géén opvoedadviezen, wel meer bewustzijn creëren over doen wat je doet én waar het vandaan komt.

Monique de Vries, oprichtster van de S.C.M.H.® Methode heeft een aanvullend traject ontworpen om ouders te begeleiden bij het transformeren van hun eigen emotionele patronen en onverwerkte trauma’s, zodat deze niet langer onbedoeld aan hun kinderen worden doorgegeven.

Wat houdt het traject In?
In het Ouder-Kind Traject gaan we verder dan enkel de individuele groei. We richten ons op de unieke dynamiek tussen ouders en kinderen. Het traject is ontworpen om, samen met jou als ouder, dieper te kijken naar patronen en onverwerkte emoties die van invloed kunnen zijn op de ouder-kind relatie. Samen met jouw S.C.M.H.® begeleid(st)er neem je jouw emotionele bagage onder de loep en krijg je inzicht hoe deze van invloed kan zijn op de relatie met jouw kind(eren). We werken aan het oplossen en helen van deze onverwerkte emoties, zodat ze niet langer worden doorgegeven aan je kind(eren), ook niet energetisch.
Het zal daardoor makkelijker worden om grenzen te stellen, nee te zeggen en meer vat te krijgen op zogenoemde ‘onhandelbare’ kinderen.

Tijdens dit traject doe je zelf actief mee
Je krijgt oefeningen en handvatten om op een liefdevolle wijze jouw kind te benaderen waardoor de band met jouw kind(eren) versterkt kan worden. Je leert de S.C.M.H.® methode zelf toe te passen tijdens de S.C.M.H. ® workshop die deel uitmaakt van dit traject. Je kunt daardoor jouw eigen kind(eren) behandelen en uit ervaring weten wij hoeveel rust dit brengt voor kinderen.

Het traject bestaat uit het volgen van de basis S.C.M.H. ® Workshop en zes afzonderlijke modules. De eerste en de tweede module zijn verplicht, de overige vier modules kunnen aanvullend gevolgd worden. Het advies is om het gehele traject aan te gaan. Door aan je eigen emotionele welzijn te werken, geef je een positieve erfenis door die hen zal helpen om op een gezonde manier om te gaan met hun eigen emoties. Ze zullen dan ook een mooie basis meekrijgen om met meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde op te kunnen groeien.

Dit traject is niet alleen voor ouders met kleine of in huis wonende kinderen, maar ook zeker geschikt voor ouders die het anders hadden willen doen met hun kinderen die al lang volwassen zijn. Zelfs hierin kan het S.C.M.H.® Ouder-Kind traject een mooie rol spelen om de relatie met kinderen van welke leeftijd dan ook te verbeteren. Als ouder begrijp je hoe waardevol de band met je kinderen is. Door bewust aan je eigen emotionele groei te werken, geef je niet alleen jezelf de kans op een bevredigender leven, maar creëer je ook een omgeving waarin je kinderen geen last meer hebben van jouw onverwerkte emoties.

Klaar om de weg naar emotioneel welzijn voor jou en je kind(eren) in te slaan?
Het Ouder-Kind Traject is een bijzondere kans om samen te groeien, te helen en te verbinden. Neem vandaag nog contact met mij op om meer te weten te komen over het traject en hoe het jou en je gezin kan helpen.

Wat kost het?
De workshop kost € 495,- , het leer/doe materiaal € 27,50 per module en iedere losse module kost € 95,-
(Gespreide betaling is mogelijk in overleg)

*Indien je zelf interesse hebt om een S.C.M.H. ® Ouder-Kind begeleider te worden, neem dan contact op met het S.C.M.H.® Opleidings Instituut voor meer informatie.

S.C.M.H.® Workshop

Tijdens de workshop leer je alle aspecten van de S.C.M.H.® methode. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben van meridianen of chakra’s om deel te nemen aan de workshop.

Je leert welk effect Shungite op het lichaam heeft en hoe onze energie mee gaat resoneren met het bijzondere veld dat opgewekt
wordt door de bijzondere rechtsdraaiende moleculen van de stenen.

Het energiewerk dat verricht wordt op de hersendelen wordt door de stenen geïntensiveerd en zorgt voor een betere doorstroming van ons hele energieveld. Hierdoor worden oude vastzittende energieën die wij met ons meedragen losgelaten.

 Na een behandeling voel je je diep ontspannen, lichter en ruimer.

​De basis workshop duurt 1 dag en is gesplitst in twee dagdelen. De kosten hiervoor zijn € 495,-.
Dit is inclusief koffie, thee & heerlijke lichte lunch en natuurlijk de prachtige toolbox zodat je na de workshop er direct thuis mee aan de slag kan!

​Na deze basis workshop mag je de behandeling gaan geven aan vrienden en familie. Én aan jezelf! De S.C.M.H.® Methode is namelijk prima toe te passen als ZELFHULP METHODE. Hoe? Ook dit leer je tijdens de workshop.

Wil je vervolgens een stapje verder gaan en deze behandelingen aanbieden in jouw praktijk of je laten omscholen dan kun je de S.C.M.H.® Practitioners Module volgen.

S.C.M.H.® Practioner module

De Practitioners module is een vervolg op de S.C.M.H.® Workshop en bestaat uit 2 lesdagen. In de tussenliggende maand ga je zelf aan de slag met het geven van behandelingen.Gedurende deze maand behandel je zelfstandig minimaal 3 mensen en werk je vervolgens 3 cases uit. Je leert tevens hoe je zelf de S.C.M.H.® workshop kunt geven.

Deze module is zeer geschikt voor mensen die al een bestaande praktijk voeren als coach, therapeut of met energiewerk bezig zijn. De S.C.M.H.® behandeling is een prachtige aanvulling in iedere praktijk. Maar ook als je interesse hebt om een praktijk te starten of een geheel andere richting op willen gaan, dan is dit een ideale basis voor de toekomst.

De module kost € 795,- incl. b.t.w.

In de module wordt er o.a. dieper op de volgende onderwerpen ingegaan:
Intake cliënt – werken met spiertesten, kinesiologie – Chakra’s en Meridianen – Werken met Emotiekaarten – Leren intentie zetten met cliënt – Werken aan emotionele patronen tijdens behandeling – Initiatie Violette Vlam – Nervus Vagus – effect van straling op het lichaam – gevoeligheid in de vingers – waarnemen sensaties in het eigen lichaam tijdens behandeling.

Na deze module kun je uitbreiden met de S.C.M.H.® Ouder-Kind module en/of de S.C.M.H.® Master module.

Individuele sessies

Tijdens een behandeling wordt, naast de chakra’s en meridianen, de Nervus Vagus (de hoofdzenuw) gestimuleerd. Dit resulteert in het vrij komen van gelukshormonen en geeft een gevoel van rust en veiligheid.

Een behandeling kan ondersteunen bij

  • Slapeloosheid
  • Hoofdpijn, migraine
  • Chronische vermoeidheid
  • Burnout
  • Paniekaanvallen
  • Boosheid
  • Emotionele overprikkeling
  • Gebrek aan zelfvertrouwen

Jouw bijdrage voor een
S.C.M.H. ® Behandeling van zo’n anderhalf uur is € 75,-

Starten in 3 stappen

w

Vrijblijvend 30 minuten kennismaken

Tijdens een online gesprek via Zoom of Whatsapp kun je mij ontmoeten en voelen of ik voor jou een bijdrage mag zijn

Een afspraak maken

Wanneer jij JA zegt zetten we samen een datum en tijd in onze agenda

1e Sessie!

En...voilà, ik ontvang je met een heerlijk kopje thee voor een fijne behandeling, consult, workshop of 2 daagse